Storumans Sportfiskeklubb - För Gemenskap


21/11 2015 Julmiddagen på Folkets hus

Ett femtiotal medlemmar slöt upp för att låta sig väl smaka av klubbens julbord som även innehöll en hel del fisk av olika slag. Musiken stod dragspelaren för. det pratades skrattades och åts som aldrig förr. BilderSkördemarknad på torget Lördag 5 september 13-16.

Klubben deltog i år också på skördemarknaden i Storuman. Där sålde vi rökt och gravad fisk i år bjöd vi på rökt makrill på tunnbröd så den sålde som smör i solsken. Ingenting blev kvar allt gick åt.


Fiskeklubbens eminenta fisktallrik som serveras under Storumandagarna

Återigen ett lyckat evenemang på Storumandagarna. Fiskeklubbens fisktallrik är fortfarande väldigt populär bland marknadsbesökarna.
En stund där runt lunchtid på Lördagen var kön ganska lång och dom flesta verkade nöjda när dom ätit och gick därifrån. Några gick sedan förbi och köpte av klubbens gjorda kokböcker.Storumandagarna 2015
Storumandagarna 2015
"Inroparna"
Storumandagarna 2015
Storumandagarna 2015
"Kökskungen"
Storumandagarna 2015
Storumandagarna 2015
Köksstaben
Storumandagarna 2015
Storumandagarna 2015
Folk låter sig väl smaka
Storumandagarna 2015
Storumandagarna 2015
Fisk är gott.10/6 Våravslutning 18.00 på vuxenskolan. Ett 20 tal medlemmar dök upp för att äta grillat och potatissallad men som vanligt så hade ju bara hälften anmält sig för att delta. Men maten var god och det blev en trevlig kväll med mycket prat om både fiske och annat.

Våravslutning 2015Våravslutning 2015


3/6 Onsdagsträff 18.00 Vindskyddet I dag var det mest prat om nästkommande onsdag när i har avslutningen inför sommaren som förhoppningsvis är på väg.Det blir nog något grillat.

27/5 Onsdagsträff 18.00vid Vindskyddet. Ikväll var vi bara 5 personer som kom till träffen det var visst bingo på folkets hus och det lockade mer än vårat kaffe och fika. Men tji fick dom Solveig hade gjort jättesmarriga mackor till kaffet och dom var gratis. HA HA.

20/5 Onsdagsträff 18.00 Vindskyddet. Det var lite grinigare väder i kväll så kaffet värmde skönt. Som tur är avtog regnandet strax innan vi träffades.

13/5 Onsdagsträff 18.00Vindskyddet. Det sedvanliga gänget kom och drack kaffe fikade och trivdes tillsammans vid vindskyddet. Men vi får i regel börja med att städa efter gästande fiskare och ungdomar från bygden som inte är så noga med hur dom drar fram. Värst är det med krossade glasflaskor.

7/5 Onsdagsträff 18.00 Vindskyddet. Dagens träff gick mycket i Norska tecken eftersom det även var träff för dom som skulle åka till Norge på fisketur. Mellan fikatuggorna och kaffeklunkarna så dryftades hur stora och många fiskar det skulle bli. (kan så här i efterhand skriva att alla som åkte var nöjda när dom kom hem).

29/4 Onsdagsträff 18.00 Vindskyddet. Idag var det hyffsat väder men det smakar ändå mer av det varma kaffet. Fikat som nån vänlig själ alltid har fixat åkte ner utan större problem hos dom flesta. 

22/4   Onsdagsträff 18.00 Vindskyddet. I dag var det lite grinigare väder så brasan värmde skönt. Även det varma kaffet och fikat som Märta kommit med satt skönt i kistan på dom flesta tror jag.


15/4 Onsdagsträff 18.00 Vinskyddet 
         Klubben bjuder på hamburgare. Klubben bjöd och Sven stod för grillandet. Vädergudarna drog ner på blåsten och lät solen titta fram så det blev en riktigt skön premiär ute vid vindskyddet. Jag tror att alla trivdes ganska gott.Den 11/3 hade vi Årsmötet och vi lyckades fylla en styrelse med folk så klubben lever vidare ett år till.


Året började med sedvanliga onsdags träffar som fylldes med film och fiskesnack.


Site Builder drivs av  Vistaprint