Storumans Sportfiskeklubb - För Gemenskap
Aktiviteter under

Årets medlemsmiddag besöktes av ett 50 tal gäster som lät sig väl smaka av alla läckerheter som Solveig, Märta med flera åstadkommit. bilder


Höstens Skördemarknad blev som vanligt lyckad för klubben det verkar som att Storumanborna gillar fisk. Man fick inte börja sälja förän klockan slagit ett. Fyrtiofem minuter senare var allt slut . Regnbåge rökt och gravad, Rökt sik och abborre samt rökt makrill gick åt i ett huj.  

Om vårens resa till Norge blev något av en besvikelse så blev höstens dito en riktig jackpott. Gamla som nya deltagare var nöjda med resan minst 3 personliga rekord slogs. Makrillen högg hejvillt. " kveitor" togs för första gången upp.


Storumandagarna och försäljningen av fisktallriken gick som vanligt som tåget dvs vi sålde slut på allt vi hade.

April resan till Norge blev väl så där lyckad. Vi fick tyvärr en hel del blåst som gjorde att vi inte vågade ge oss ut på havet. När vi väl kom ut så var fisket inte det allra bästa.


Vårens träffar blev välbesökta när vädret lät oss flytta utomhus till vindskyddet. Inomhus träffarna på vuxenskolan som för det mesta fylldes med fiskefilmer var det mest bara den gamla skaran som besökte.
Site Builder drivs av  Vistaprint